Domain for sale. Leave a message through contact form

Bine-ati venit la IMvisible

IMvisible este probabil cel mai vechi si mai mare detector de Yahoo Invisible din Romania. Serverele noastre sunt capabile sa serveasca tuturor vizitatorilor nostri dornici sa verifice daca prietenii lor sunt invizibili pe mess. O simpla verificare iti poate asigura daca prietenii tai sunt sau nu pe aplicatia lor favorita, Yahoo Messenger.

Sunteti liberi sa testati serviciul nostru de detectare si sa il comparati cu altele si veti ramane placut surprinsi de viteza si acuratetea statusului afisat de noi.

Imbunatatim mereu tot ce tine de acest serviciu, incepand cu hosting-ul si pana la SEO pentru a va oferi cel mai bun si mai rapid invisible yahoo detector.

La nivel tehnic avem cele mai avansate tehnologii de AJAX si optimizari de maximizare a performantei la nivel de baze de date MySQL. Pentru webmasteri avem un Online Status Indicator pe care sunteti liberi sa il folositi in mod gratuit pe site-urile voastre pentru a putea sa fiti mai aproape de vizitatorii sau clientii dvs. Tot pentru webmasteri oferim si un program de afiliere gratuit prin care oricine isi poate face propriul Yahoo Invisible Scanner, Hi5 Finder sau Facebook Detector