Domain for sale. Leave a message through contact form

Recuperare/Backup/Import/Export pentru lista de ID-uri de Yahoo si email-uri

Acest serviciu NU poate fi folosit pentru a afla parola unui user de Yahoo! Messenger şi nici NU este un program de spart parole de Yahoo, cei care şi-au imaginat aşa ceva s-au înşelat şi nu au nimerit unde trebuie.

Mulţi utilizatori de Internet s-au întâlnit cu pagini web care semănau perfect cu pagina de la Yahoo! Mail şi la fel de mulţi sunt cei care nu se uită în bara de adrese să se asigure că datele lor sunt introduse într-adevăr pe site-ul celor de la Yahoo. Odată ce şi-au introdus ID-ul şi parola în aceste pagini imoral realizate, datele lor de logare erau trimise la nişte răuvoitori care le răpeau conturile, le schimbau parola şi astfel cei neatenţi se “trezeau” cu ID-ul sau căsuţa de email de Yahoo! inaccesibile. Întreaga listă de ID-uri şi toate adresele de email ale prietenilor pe care le aveau salvate pe acel cont sunt pierdute pe veci. Din păcate Yahoo nu oferă nici un serviciu de backup în acest sens sau vreo modalitate de recuperare a datelor.

IMvisible oferă o soluţie inedită.

Acum îţi poţi face Backup la ID-urile de Yahoo! Messenger şi la adresele de email de pe contul tău de Yahoo. Dacă cumva se întamplă să-ţi fie luat contul, poţi reveni pe IMvisible şi cu vechea parolă îţi poţi obţine înapoi toate ID-urile şi adresele de email pe care le-ai avut când ai făcut Backup-ul.